Život ZA podmínek

Vše, co se nyní děje, je energeticky i vibračně velmi silné. Každý z nás to vnímá. Na někoho silně doléhá únava, vyčerpanost, potřeba odpočinku, zastavení. Nicméně každý z nás si tyto stavy svého těla jinak vysvětluje.

To, že nyní procházíme silným transformačním obdobím,

je jasné mnohým z nás. Mnohým zatím stále ne.

Na první pohled vidíme omezení na každém kroku, jak v našich osobních životech, tak v našich podnikáních, zaměstnáních. Mnozí lidé touží vrátit se zpět do doby „před” (jde to vůbec?).

Je na nás vyvíjen tlak v podobě života ZA PODMÍNEK. My vám to dovolíme, ALE…

  • Chceš poslat své děti do školy? Ok, za podmínek.
  • Chceš jít ke kadeřnici? Ok, za podmínek.
  • Chceš jet na dovolenou? Ok, za podmínek.
  • a tak dále…

Na druhý pohled nevidíme to, co se děje na pozadí.

  • Proč vlastně tohle všechno?
  • Jde skutečně o naše zdraví?
  • Jde o omezování naší svobody?
  • A nebo o úplně něco jiného? …

Myslím, že za tu dobu, co tahle situace trvá, si lze mnohé domyslet. Mnoho lidí se probouzí. Konspirační teorie už pro mnohé konspiračními teoriemi nejsou :) A takových lidí bude přibývat. Pravda vyjde najevo, jen si ještě nějaký čas (docela dlouho) počkáme.

Jak to vím?

Mohla bych vám napsat, že získávám informace z konspiračních teorií. Nebo bych vám mohla napsat, že mi přichází vhledy do toho, co se děje. Napíšu vám však jediné. Jsem sama v sobě a pravdu hledám uvnitř. Dnes už poznám, kdo mluví pravdu a kdo lže. A nádherné na tom je, že každý může, i ty (jen se otevřít, vnímat a dovolit si to…).

Plánem mé duše je zářit.

Musela jsem svůj život od základů změnit, abych dnes byla tou, kterou jsem. Abych byla silná a ustála všechny zkoušky, kterými procházím. A že jich je :) Mám za sebou velký kus vlastní osobní transformace, která mě připravila na tuto transformaci, která nyní panuje na planetě Zemi (to už dnes chápu).

Nicméně nebylo a není to pro mě jednoduché…

Velmi jsem sama v sobě musela zpracovat současnou situaci „života za podmínek”. Svoboda a volnost je pro mě dost zásadní životní hodnota. Nyní mi někdo diktuje, co a za jakých podmínek můžu a nemůžu. A ještě k tomu to nepodloží řádnými fakty a informacemi, výzkumy atd., které by mě přesvědčily, že vše je skutečně nutné. A do toho vím, že to nutné není…

Na jednu stranu mi velmi pomáhá moje oblíbená věta „tohle není moje realita”, na druhou stranu se JIM podařilo mě do jejich hry občas vtáhnout.

A mnoho lidí na hru přistupuje. Vždyť vlastně o nic až tak nejde (slýchám), abych mohl/a v klidu zase žít, cestovat, jít do hospody na pivo, … A tak se stávají účastníkem hry.

A čekáme, co padne…

Ano, jsme účastníky jedné velké HRY.

Máme právo na život BEZ PODMÍNEK. Máme žít život v souladu s plánem naší duše, ne v souladu s vymyšlenými pravidly někoho, kdo nemá právo určovat náš život.

A pokud vás právě teď napadá souzení a posuzování druhých, jejich chování, potažmo zodpovědnosti, zastavte se a uvědomte si, že ani vy nemáte právo kohokoliv druhého soudit, protože jste nikdy nežili jeho život.

Přátelé, buďme v sobě, ve své síle a jedinečnosti, v lásce, laskavosti a respektu, protože jedině tak můžeme žít svobodný, spokojený život v souladu sami se sebou a čistou existencí…

S láskou a úctou ke všem bytostem.

Lucie ♥️

Lucie vede druhé k nejlepší verzi sama sebe, smysluplnému bytí, svobodě a bohatství.  více o Lucii
Komentáře