Jak porozumět nemoci fyzického těla?

Jsem přesvědčená o tom, že jsme celistvá bytost, a že vše je vzájemně propojeno. Vše, co prožíváme, se projevuje na úrovních fyzického těla i duše.

Když je duše šťastná a spokojená nebo se necítí dobře či trápí se, projeví se to i na našem fyzickém těle.

Chci vypnout

Před týdnem jsem se rozhodla na víkend vypnout. Doslova off dny. Měla jsem na mysli bez počítače, telefonu, práce a sociálních sítí.

Vím, že stačí přání vyslovit nebo vlastně na něj jen pomyslet a objednávka už je v procesu realizace. Přesto, že to vím, neuvědomila jsem si zadání svojí objednávky. Takže se moje přání ihned zhmotnilo v tohle:

V pátek lehla s 39°C teplotou moje starší dcera. V neděli jsem s 38°C teplotou lehla já.

Jooo, přála jsem si vypnout a zpomalit, oddychnout od podnikání, tvorby pro klienty, mít čas jen sama pro sebe. Dokonale splněno, no ne?

„Fajn, dám si den dva oddech a bude zase dobře“, řekla jsem si. Mám přeci v plánu tvořit program pro ženy. Taky připravuju vysílání o IKIGAI. Takže vypnout chci fakt jen na víkend. Snažila jsem se zvrátit vyslanou objednávku. Ale takhle to nefunguje :)

Jooo, tentokrát bylo velmi naivní si myslet, že za dva dny budu ok.

Chtěla jsem přeci vypnout jen na víkend!

Vím, jak si poradit s nepohodou fyzického těla. Dokážu si sama pomoci. A teď nemyslím zapít růžovou pilulku nebo běžet k Dr.

Vím, že každá nepříjemná zpráva našeho fyzického těla přináší vzkaz. Tu bolest či nemoc jsem si vytvořila, o tom není pochyb.

V první řadě se mrknu na psychosomatiku, co ta mi říká. A pozoruju sama sebe, jak na to reaguju.

No a pak naplno zapojím svoje samoléčebné procesy. Těžko se to vysvětluje, ale vy co to umíte taky (respektive umíme to všichni, jen ne všichni jsme si vědomi, že to umíme), mi rozumíte.

Jenže té fyzické nepohody se mi nastřádalo víc. Nejen, že jsem měla vysokou teplotu, přidaly se klasické příznaky virózy. Pár dnů už mě taky provázelo dost nepříjemné motání hlavy. A stres z posledních několika měsíců se holt taky přihlásil o slovo.

V neděli jsem jen ležela s vysokou teplotou a moc nevnímala svět okolo. Emmi naštěstí už bylo líp, tak jsem nemusela být neustále ve střehu. Co se však odehrávalo mě dost překvapilo.

Podpořte můj YouTube kanál svým odběrem.

Zvu vás na svůj YouTube kanál IKIGAI by Lucie Horenska, kde najdete inspirativní videa o životě a ze života. Připravuji sdílení mého životního příběhu.

A velmi doporučuji léčebnou meditaci od Bruna Gröninga, kterou jsem si také pouštěla. Najdete ji i na mém YouTube kanále.

Cestování různými časoprostory

Nevím, zda jsem nadpisem vystihla přesně to, co se mi dělo. Sama nevím, zda jsem spala nebo bděla. Každopádně během neděle jsem procestovala několika svými minulými životy.

Co mě fascinovalo, že jsem byla jako myšlenek zbavená. Vnímala jsem na úrovni pocitů mého těla. Prožívala jsem vše, co se odehrávalo. Mega silný zážitek, to vám povím (bohužel slovy nepřenositelný).

Před lety bych si připadala jako totální blázen. Dnes jsem nesmírně vděčná, že se mi tohle děje, protože i tohle jsem já. Není potřeba cestovat minulými životy víc, než je zdrávo. Ale k pochopení jistých souvislostí pro současný život je to dle mého víc než žádoucí. A přesně takový pocit jsem z toho nyní měla.

Měla jsem pochopit. A mnohé jsem i pochopila.

Dokonce se mi v úterý udělalo lépe a něco mě vedlo k tomu, abych dala pevný datum pro workshop Vytvoř si svůj IKIGAI diagram. Nechápu :)

Jak náhle zmizelo motání hlavy

Motání hlavy je velmi nepříjemné. I když jsem víceméně jen ležela, stačilo se pohnout a hlava se hned ozvala. Pochopila jsem, že léčení nyní musí proběhnout ve více úrovních. Rozhodla jsem se zbavit se motání hlavy.

Dokonce jsem požádala své přátele na Facebooku o jejich tipy – kterým velmi děkuju za jejich cenné rady.

I díky tomu jsem si totiž seskládala vše dohromady. Doplnila jsem vodu, více se soustředila na svůj dech. A ponořila jsem se do sebe. Při samoléčebném procesu, který se mimochodem dost blbě popisuje, jsem objevila ložisko na hrudní páteři.

Byla to síla, to vám povím. Vytékal z něho černý sliz. Hodně černého slizu. Ale ta úleva, jakou jsem pociťovala, ach! Ještě dvakrát během stejného dne jsem se vrátila k tomu ložisku na hrudní páteři, abych se ujistila, že jsem ložisko dokázala celé odstranit. Stalo se. Od toho dne se mi hlava nemotá!

Nejenom, že se mi ulevilo, ale co víc, dokázala jsem opět sama sobě, že mám schopnost sebeléčení. Že dokážu cokoliv, čemu jsem schopná uvěřit. No jo, už jsme holt takoví, pořád máme tendence se podceňovat a zpochybňovat – znáte to? A proč vlastně? O tom někdy příště…

Tohle byl taky můj průvodce v uplynulém týdnu :)

Když si dokážeme vytvořit nemoc, dokážeme se i uzdravit

Pod tohle se podepisuju. Všema deseti.

Ano, svoji nemoc jsem si v minulosti vytvořila. Tak teď je čas se vyléčit.

A tak jsem svými sebeléčebnými metodami léčila dál. Teplotu, kašel, rýmu a celkovou nepohodu mého fyzického těla. A došla mi další zásadní věc.

Tentokrát vůbec nešlo o nějakou virózu. Ta se odehrávala jen na pozadí. Já měla prožítpochopit úplně něco jiného. A to se stalo. Jak jsem si uvědomila tu hloubku, zmizela rýma a kašel.

Včera jsem šla konečně ven na procházku. Díky pohybu a čerstvému vzduchu jsem zase načerpala energii a cítím se skvěle.

Můj dnešní článek možná bude pro někoho trochu nebo víc chaotický. Možná naopak pro někoho bude velmi jasný a inspirativní.

Přátelé, tento článek píšu hlavně sama pro sebe a se vzkazy pro vás:

  • možné je úplně všechno
  • věř i tomu, co nevidíš a nechápeš
  • jsi nekonečná božská bytost s neomezenými možnostmi

Víra sama v sebe je totiž ten hnací životní motor.

Bez víry

  • není smysl života
  • není radost
  • nepřichází úspěch.

Jak může někdo pochybovat o sobě, když je nekonečná božská bytost s neomezenými možnostmi? To přeci nedává smysl!

S láskou, radostí a úctou,

Lucie Horenská

Bořím mýty, limity a přesvědčení, odkrývám nové úhly pohledu, transformuji mindset.

Dokáži vás intuitivně vést a individuálně podpořit přesně v tom, co teď potřebujete.

Provedu vás na cestě do vaší nové reality, spokojenosti, hojnosti a bohatství.

Vnímám signály z vyšších sfér a využívám svou silnou intuici a empatii k předání cenných vhledů do vašeho života.

V rámci intuitivního IKIGAI koučinku aplikuji svoji intuici, empatii a vhledy k vytvoření konkrétních kroků, které vás dovedou k dosažení vašeho plného potenciálu.

INSPIRATIVNÍ SETKÁNÍ S LUCIÍ
Pojďme se spolu potkat :) Vaše současná situace a moje vhledy k řešení, ochutnávka mojí činnosti a mojí energie. Setkání 30 minut za symbolickou cenu, pro informace klikněte ZDE.
INTUITIVNÍ IKIGAI
Pro informace o intuitivním IKIGAI s mými vhledy konkrétně pro vás klikněte ZDE.
V procesu IKIGAI vám sdělím intuitivní vhledy pro řešení vaší situace. Pokud vhledy přijmete, získáte uvědomění a odvahu je implementovat. Tím dosáhnete naplnění hlubokého smyslu vašeho života.

Lucie vede druhé k nejlepší verzi sama sebe, smysluplnému bytí, svobodě a bohatství.  více o Lucii
Komentáře