10 tipů k radosti a lehkosti bytí

S oblibou říkám, že žijeme v 21. století, nikoliv ve 20. století. To, co platilo a fungovalo v minulém století, nyní už neplatí a nefunguje. Vše se obrovskou rychlostí vyvíjí a mění.

10 tipů, jež si NEMŮŽETE DOVOLIT IGNOROVAT, pokud plánujete ZMĚNIT SVŮJ ŽIVOT

21. století se nese v duchu velkých změn a transformace. Na všech možných úrovních. Dotýká se to každého z nás. Ne každý si je však toho vědom.

Já sama jsem před lety naskočila do rychlíku jménem osobní transformace. Zcela nevědomě. Dostala jsem se totiž do patové životní situace, beze smyslu života. Co mě dělilo od zcela jiného života? Byl to jeden jediný krok, který bylo třeba udělat. Nevěděla jsem, co mě na cestě čeká. Jediné, co jsem věděla, že takhle už to dál nejde. A ten krok jsem udělala.

Zajímá vás moje životní objevná cesta? Podívejte se na video.

Chci se s vámi podělit o tipy, které jsem vnesla do svého života. Nazvala jsem je Desatero bytí v 21. století. 10 tipů, které jsou součástí mého každodenního bytí a vřele doporučuji, aby byly součástí i vašeho každodenního bytí.

Proč?

Všichni toužíme po šťastném, spokojeném a naplněném životě v hojnosti, lásce, radosti, pohodě a klidu. Jenže mnozí z nás zároveň věří tomu, že takový život není možný, že takový život nemohou mít.

Pokud jste někdy slyšeli o zákonu přitažlivosti, tak je vám již jasné, že si přitahujeme to, čemu věříme.

Pokud si něco přejeme a zároveň pochybujeme o tom, zda toho dosáhneme nebo zda se nám to splní, je předem jasné, že to nevyjde. Když si ovšem něco přejeme a zároveň věříme, že se nám to splní, je víc než jasné, že se nám to dřív nebo později opravdu splní.

Volba je na každém z nás.

Co si vyberete? Co si zvolíte? Nádherný nebo náročný život?

Pojďme k desateru, alias 10 tipům ke zlepšení vašeho života. Desatero vám věnuji zdarma v dokumentu PDF, stáhněte si jej.

Desatero bytí v 21. století

Tip, který jsem vnesla do svého života už před několika lety je:

Usmívejte se

Ono totiž vše souvisí se vším. Když se usmíváme, my sami se cítíme lépe. Když se usmíváme na druhé, mnohdy se usmějí i oni na nás. Nebo jim to zlepší den, aniž by si to uvědomili. Taková maličkost jako je úsměv na tváři, dělá velké věci, to vám garantuju.

Dalším tipem je:
Děkujte

Vyjadřujte vděčnost. Buďte vděční. Za vše. Zejména za to, co většinou považujeme jako za samozřejmost. Vzduch, který dýcháme. Voda, kterou pijeme. Střecha nad hlavou. A největší dar, vděčnost za svůj život.

Všech 10 tipů si přečtěte v desateru, které vám věnuji.

A pamatujte, mít nádherný život může mít každý z nás. A pokud nyní cítíte, že tomu tak ve vašem životě není, vždy máte volbu změny. Ve vašem tady a teď se odehrává celý váš život. A jen to jen a jen na vás.

S láskou, radostí a úctou

Lucie Horenská

Bořím mýty, limity a přesvědčení, odkrývám nové úhly pohledu, transformuji mindset.

Dokáži vás intuitivně vést a individuálně podpořit přesně v tom, co teď potřebujete.

Provedu vás na cestě do vaší nové reality, spokojenosti, hojnosti a bohatství.

Vnímám signály z vyšších sfér a využívám svou silnou intuici a empatii k předání cenných vhledů do vašeho života.

V rámci intuitivního IKIGAI koučinku aplikuji svoji intuici, empatii a vhledy k vytvoření konkrétních kroků, které vás dovedou k dosažení vašeho plného potenciálu.

Volá vás IKIGAI, kde věnuji plnou pozornost vámvaší situaci? Pro informace o intuitivním IKIGAI koučinku s mými vhledy konkrétně pro vás si OBJEDNEJTE a zaplaťte 30 minutovou konzultaci ZDE.
V procesu IKIGAI vám sdělím intuitivní vhledy pro řešení vaší situace. Pokud vhledy přijmete, získáte uvědomění a odvahu je implementovat. Tím dosáhnete naplnění hlubokého smyslu vašeho života.

Lucie vede druhé k nejlepší verzi sama sebe, smysluplnému bytí, svobodě a bohatství.  více o Lucii
Komentáře