Nic není nemožné a vše je možné

Nikdy nevíme, kdy a jaké rozhodnutí nám převrátí život vzhůru nohama. Některé životní zkušenosti jsou pozitivní, jiné negativní. Tedy tak se nám zdají v ten daný okamžik. Až s odstupem času můžeme vidět, jak nás každá životní zkušenost zformovala právě do té podoby, kým jsme dnes. Nic není nemožnévše je možné. Stačí uvěřit a díky tomu si můžeme diametrálně změnit život.

Podzim 2022 a rok 2023

Rok 2023 byl pro mě velmi náročným rokem. Na podzim 2022 se udála situace, která mě zasáhla víc, než jsem si tehdy dokázala připustit. Každopádně nadešel čas jít s pravdou ven, protože já vím, že právě v těchto týdnech uzavírám svoji dosavadní životní etapu a naplno se otevírám té nové. A nové se nikdy nemůže naplno otevřít, dokud nebude staré uzavřeno.

Dospěla jsem do bodu, kdy je potřeba věci pojmenovávat pravým jménem a přestat poslouchat, co se může a co ne. Já jsem tvůrce svého života a jsem plně zodpovědná za všechna rozhodnutí a činy, které dělám.

Uvěřila jsem. Uvěřila jsem v to, že můžu žít úplně jiný život, než ten, který jsem žila. A za tím si stojím dodnes. Dnes už ovšem vím, že věřit můžu jedině sobě, a že dává smysl pustit se pouze a jen do svého podnikání, nikoliv do podnikání s jakoukoliv společností. Protože všichni jsme lidé, a i když vše vypadá sebelíp a sebedůvěrněji a sebebezpečněji, jistota neexistuje. Nikde a v ničem. Nechápejte mě špatně. Neznamená to, že vám říkám, abyste nikdy nikomu nevěřili. Jen to, abyste byli obezřetní a naslouchali svojí intuici.

V minulosti jsem lidem moc nedůvěřovala. To pramenilo z mých přesvědčení, kterým jsem uvěřila a mých životních zkušeností. Dávala jsem si od lidí dost odstup. Ovšem kolem roku 2017, kdy jsem doslova odstartovala moji osobní transformaci, našla jsem si cestu k lidem. Pochopila jsem svoje přesvědčení a změnila je. Začala jsem zase věřit. Nabyla jsem znovu důvěru v život, v sebe a ve druhé lidi.

Velká zkouška důvěry

Moje důvěra však prošla na podzim 2022 velkou zkouškou. Společnost, se kterou jsem spolupracovala, ve které jsem měla vloženo mnoho peněz, a do které jsem přivedla další lidi, se otřásla v základech. Majitelé se nedohodli a postupně začalo vyplouvat na povrch, že mnohé nebylo smluvně řešeno a ze dne na den jsme se jako klienti ocitli bez svých finančních prostředků. Jako obchodník, spolupracující s touto společností, jsem přišla nejen o své peníze, ale také o peníze ze spolupráce, které jsem věnovala svůj čas a hlavně důvěru. Přijít o peníze mrzí. Přijít o velké peníze ještě víc. Ale přijít o důvěru, to ani slovy popsat nejde, to je prostě průser na mnoha úrovních.

Důsledkem bylo, že jsem se zastavila ve svém životě. Doslova. Brala jsem vinu na sebe, i když jsem tuto situaci nemohla jakkoliv předpokládat nebo ovlivnit. A přestalo se mi dařit. Přestala jsem mít chuť do jakéhokoliv tvoření, do svého podnikání a tak celkově do jakékoliv činnosti. A tím se odstartoval rok 2023, který byl pro mě na mnoha úrovních velmi bolestnýnáročný.

Já se však nevzdávám. Dlouhá léta svého života se držím hesla: NIKDY SE NEVZDÁVEJ.

Nyní,

ve druhé polovině roku 2024, se ohlížím zpět a dokážu v této rádoby negativní zkušenosti najít pozitivní stránku. Uvědomila jsem si, že jsem skvělá obchodnice. Vím, že když získám důvěru zase zpět, že mohu odstartovat něco nového a velkolepého a hlavně svého. Protože jsem znovu uvěřila, že nic není nemožnévše je možnévše se děje z nějakého důvodu a nemusím chápat, z jakého. A tím jsem si otevřela dveře do světa neomezených možností. A dnes vidím pod svýma rukama vznikat něco nového, vzrušujícíhofenomenálního.

Rozhodnutí

Na jaře 2024 jsem odletěla do Egypta. Záměrem mojí cesty do Egypta bylo: najít si čas pro sebe a být sama se sebou, odjet někam do tepla a dobít si baterky. Avšak Vesmír měl se mnou evidentně jiné plány.

Rozhodnutí odjet na týden sama k moři nepřišlo hned. Stále se ozýval hlásek, co holky, to jako pojedeš bez nich a tak dále… Zkrátka rozum stále hledal nějaké důvody, proč ne. Několikrát jsem nákup zájezdu odložila.

Stačí jeden okamžik

Každopádně v jeden okamžik jsem si sedla k počítači, klikla na cestovku a do 5 minut jsem měla objednaný i zaplacený zájezd do Egypta. Tento okamžik mi zcela změnil život.

Vím, že jsem expert na spontánní nápady a návazná rozhodnutí a ta mi doslova mění život. Ano, jsem Střelec. Mnohá moje rozhodnutí jsou doslova skok ze skály, aniž bych věděla, co mě tam čeká. A to na tom životě MILUJU!

V dubnu mě přivítal Egypt. Vybrala jsem dovolenou s cestovkou a do resortu s all-inclusive. Pro někoho levná exotická dovolená plná koupání v moři, dovádění v bazénu, jídla a drinků na pláži. Pro mě to byla cesta, která mi zcela změnila směr mého dosavadního života. A jsem za to nesmírně vděčná! I když jsem tak trochu pos*aná až na p*deli.

Když to shrnu:

První dva dny jsem byla v dost divném rozpoložení. Nová země, jejíž energii jsem nasávala a bylo mi z ní zvláštně. Veškerý personál v hotelu muži. Jelikož své vztahy a postoje k mužům nemám zcela vyřešené, byla to pro mě velká zkušenost. Spala jsem minimálně, přesto jsem byla nabitá energií.

Po této dvoudenní adaptaci jsem si svůj pobyt začala užívat. Moře bylo úžasný, ranní a podvečerní bazén taky, resort krásný, lidé přátelští, v dubnu zažívat letní teploty je prostě wow,… Zkrátka, bylo mi nádherně. Začala jsem si svůj pobyt naplno užívat.

Třetí den mého pobytu jsem se doslova „nechala vlákat“ do obchůdku s esencemikosmetikou. Kdo máte zkušenost z arabských zemí, jistě víte, jací obchodníci tam jsou. Strávila jsem tam kus odpoledne. Muž, jménem Adam, který v tom obchůdku prodával, mi věnoval obrovskou pozornost. Představil mi mnoho esencívůní a dalších produktů. Uvařil mi ibiškový čaj, udělal masáž obličeje s úžasným krémem s aloe vera a hodně jsme si povídali. Sama jsem se divila s mojí angličtinou, kde se to ve mně najednou bere :)

Odcházela jsem s taškou plnou produktů, plná dojmůúžasného zážitku a ještě k tomu jsem rovnou byla nasměrována do vedlejšího obchodu ke kámošovi se záminkou, že mi dá nějaký dárek. Jo, dárek mi dal. A k tomu jsem tam nakoupila za dalších 65 EUR. Tady jsem poprvé zažila smlouvání o ceně. Měla jsem na výběr: 76 EUR nebo 65 EUR a 3x polibek. Platila jsem 65 a bez polibku. Jo, jsem dobrá obchodnice :)

A večer mi to došlo! Jako blesk z čistého nebe. Přišla mi myšlenka, jak bych mohla rozšířit portfolio pro mé klienty o fyzické produkty. Moje služby jsou totiž nehmatatelné a už nějaký čas mě to volalo po fyzických produktech. Tahle rádoby nevinná myšlenka na rádoby dovolené, odstartovala můj nový podnikatelský projekt, který v těchto dnech už dostává konkrétní podobu.

EGYPT – pro mě posvátná země

PRO TEBE

AKTIVUJ SVŮJ
PLNÝ POTENCIÁL

Cítíš se chycen v pasti naší dnešní doby?
Vnímáš tlaky okolí a stres se stává součástí tvého každodenního života?

Pak pro tebe mám něco, co ti vrátí životní energii, navodí vnitřní klid a aktivuje tvůj plný potenciál. 

Sílu tamního božství jsem cítila doslova na každém kroku. Naplno jsem si dovolila unášet se přítomným okamžikem, věřit svojí intuici a nechat se vést. Totální důvěra ve Zdroj, v bytí, v existenci a v samu sebe.

A i proto jsem své myšlence na nový směr mého podnikání věnovala plnou pozornost. Dříve bych ji smetla ze stolu…

Konečně žiju naplno!

Letošní rok jsem fakt nadšená! Konečně mám pocit, že naplno žiju a hlavně tak, jak já si přeju. Dlouhá léta svého života jsem žila v přesvědčeních, že nemůžu dělat to, co mě baví, že nemůžu mít to, po čem toužím, protože… mnoho logických argumentů. Už před lety, kdy jsem totálně změnila svůj mindset, sebe a svůj život, jsem uvěřila, že můžu. Jenže realita tomu moc neodpovídala. Teď je však všechno jinak. Naučila jsem se být vděčná za každý okamžik mého bytí, za všechny zkušenosti, za vše co mám i za vše, co na mě teprve čeká. A díky tomu jsem si otevřela dveře nekonečných možností

I’M the light of my soul

je název mého nového podnikatelského projektu. Týká se vonných esencí, jedinečných intuitivně tvořených parfémů a dále uvidím, kudy mě moje intuice povede. Nyní máte možnost být mezi prvními, kteří se o projektu dozví a zároveň to znamená výhody pro vás. Dejte mi svůj e-mail, protože tohle bude fakt velký a fenomenální! Dám vám vědět co nejdřív to půjde.

S láskou, radostí a úctou

Lucie Horenská

Jsem IKIGAI life mentor

a expertka na rozstřelení mindsetu a seskládání nové identity.

Jsem máma dvou úžasných bytostí.

Mýma rukama prošlo více než 400 klientů. Mám odkoučováno téměř 1000 hodin

Moje motto:

„Tajemství šťastného a bohatého života je ukryto v našem každodenním bytí.“ 

Společně vytvoříme život, který budeš MILOVAT.

Zjisti, jakým přínosem pro tebe můžu být – klikni ZDE.

Lucie vede druhé k nejlepší verzi sama sebe, smysluplnému bytí, svobodě a bohatství.  více o Lucii
Komentáře